Kisah Lucu 1 : Sesuatu Yang Dapat Memecut Dari 0 - 120

jom layan kesah lucu simple nie. juz untuk release tension setelah penat buat persiapan raya :D

 ~o0o~
Seorang isteri memberitahu suaminya, untuk besday tak lama lagi dia nak kan hadiah sesuatu yang boleh memecut dari 0 ke 120 dalam masa empat saat.

Isterinya mengharapkan hadiah seperti ini.. jeng3x
 Namun, suaminya telah memberi benda yang agak berlainan..

jom skroll down, tengok ape suami dia bagi?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

tadaaa...
 Suaminya kini berada dalam keadaan kritikal tapi stabil di wad ICU :P

7 ulasan:

NoorGie berkata...

hahahahahahahahahhaha...a good one!!

kelana fana berkata...

NoorGie~ hati2 memberi hadiah pd org yg tersayang ^_^

Hairil Rizal berkata...

Sungguh tak disangka... hahaha!

perempuan ITU berkata...

hahaha. seius kelakar nieh :D

Long Haffiz Long Hassan berkata...

huk eleh
aku bru biudget kereta hebat2 tadi
hahaha

kisah London hanya di http://coretanperantau.blogspot.com

zmah berkata...

betul ke suami dia di ICU?

kelana fana berkata...

zmah~ betul.. tu lah, suami dia bergurau tak kena time n place..hehe :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics