Award Ke 6 - Dari Cik Itam

Baru 5 bulan kelana buat blog pemerhati alam semesta ni.  Masih lagi tahap amatur junior. Banyak kelemahan perlu dibaiki. Kena belajar dari rakan-rakan yang dah pro dalam dunia berblogging. Kekadang bila berkunjung ke blog-blog orang lain, kelana rasa kagum dengan tuan empunya blog tu. Cara penulisan, isi cerita dan ideanya begitu memukau sekali. Tambah-tambah lah mengancam lagi bila design layout nya yang meletopp.. whew.. bila la agaknya kelana boleh jadik sepower macam diorang.. 

Dan dalam masa mencecah bulan ke 5 ni, satu pembakar semangat untuk terus aktip dalam blog nih telah kelana terima. Jadi semangat untuk beblog balik. Sedangkan sebelum ni, nak-nak lepas cuti raya yang panjang, keterujaan nak cari bahan untuk tulis entri, aduyaiii.. grafnya merudum jatuh begitu drastik sekali i tell u. Toche-toche kelana ucapkan pada Cik Itam. Award Cik Itam jadi mangkin pada kelana yang sebelum ni seperti keter semput nak mati engine dah..hehe. Tengkiu sekali lagi kat Cik Itam..
Kembang kempis sat idung kelana.. coz dapat anugerahhhh.. blogger harapan! woww.. boleh ker diharap pada kelana nih? Jangan jadik harap pagar, pagar makan padi dah la kelana oiii.. ahaks :P Ape-aper pown, memang kelana harap pada diri kelana sendiri, dengan anugerah ni harap-harap blog kelana fana nih, seperti yang di citer kan pada awal tadi, dapat sukses seperti blog-blog rakan yang lain.. doakan untuk kelana sama yekss.. :O

11 ulasan:

nadzirah aqilah berkata...

congrats kelana!!!!

Hairil Rizal berkata...

Boleh saja Kelana, asalkan ada usaha!

kelana fana berkata...

~Nadzirah Aqilah~ macehh Nis! kelana kagum la dgn cara n idea Anis menulis en3.. enjoy bila bace, boley ajarkan kelana tak. ;)

~Hairil Rizal~ usaha yg macamana tu, Warlord turunkan ilmu cikit kat kelana nih. Warlord byk idea yg canggih manggih bila tulis en3..

~Gnesop.com~ thx.. Sop dah otai dlm dunia SEO n blog kan.. traffic pun lebat u.. :D

Hairil Rizal berkata...

Huhu..tkdelah canggih manggih mana pun Warlord nie Kelana ooi..hehe

Memula kena pastikan kita ada resource/sumber rujukan yg cukup.

Selebihnya hanyalah olahan kreativiti sendiri.

Nanti kita bincang-bincang lagi la pasal nie... :)

kelana fana berkata...

~Hairil Rizal~ thx coz sudi pturunkan ilmu..

zmah berkata...

Tahniah...teruskan usaha

kelana fana berkata...

~Zmah~ thx sis.. :D

Amri Rani berkata...

tahniah....
kalu dpt tu..hulur2 kan geng2..hihi

kelana fana berkata...

~Amri Rani~ tenkiu2x... mmg pun patutnya kelana kena jwp soklan n pas2 kat gengs.. akan tetapi 'lupe' lak nak buat assignment yg tuh.. :(

Amri Rani berkata...

buat cepat2...ramai mnunggu nih...
(dlm hati...mcm minta je...haha)

kelana fana berkata...

~Amri Rani~ insyaAllah, sampai masanya kelana cdg nak bagi awards yg special utk pakwi.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics