Topi Keledar Design Paling Cun

Baru-baru ni dalam newspaper bagitau negara Malaysia berada di tempat pertama di dunia dari segi kadar kemalangan jalanraya. Huh.. teruknya! Menyedihkan jugak. Macamana negara ramai penduduk seperti India, China boleh ketinggalan dalam hal ni.. kenape berita yg tidak mengumbirakan ni terjadi di tanahairku yang tercinta ini.. ohh tidak... dan lagi.. penunggang motorsikal lah antara yang paling ramai terlibat dalam kemalangan itu. So untuk bikers semua, berhati-hati di jalanraya dan topi keledar cantik kat bawah ni kelana dedicate kan untuk anda. Pilihlah yang mana berkenan di hati.. disamping semuanya santik2, ia boleh mengurangkan risiko ketika menunggang..


20 ulasan:

MR. MIND berkata...

nak satu...hahaha

zmah berkata...

Untuk pengetahuan pembaca blog Bali,Indonesia juga merupakan pengeluar HELMET yang pelik sebegini,,,cuba lihat blog akak di BALI dulu.

yahaya berkata...

heheh...pelbagai corak..menarik

kelana fana berkata...

~MR. MIND~ yg mana paling memikat d hati ;)

~zmah~ thx kak atas info ni. insyaAllah nanti akan ke blog kakak utk dpt info lbh lanjut :)

~yahya~ yeps.. begitu kretip sekali :D

ctpayong berkata...

ct paling suke yg world globe tu..kalau sesat senang je pi tengok kat kepala org tu..huhu

belalang hijau berkata...

edit je kan?
bukan betulkan?
kompius nih...

ngee...

kelana fana berkata...

~ctpatong~ hehe.. betol3x :D

~belalang hijau~ ha ah, mmg nmpk cam edit kan. tapi kan, mungkin idea design ni pembuat helmet dah amik, ade dijual kat Bali rasanya. blh check link kat sini :
http://zmah-ceritaku.blogspot.com/2010/04/bali-dan-keunikannya.html

Hairil Rizal berkata...

Suka yg bola golf tu.. yg lain tu ada ekstreme sket nampknya..

Ciklinn berkata...

hishh ngeri yg otak terbelah tu..

NoorGie berkata...

unik2 designnya...

kelana fana berkata...

~Hairil Rizal~ tak suker corak2 yg crowded ekk.. ke guaner?

~Ciklinn~ memlm ternampak org pakai helmet tu di kaw sunyi... bygkan situasi masa tu..

MamaYatie berkata...

yg rupa otak tu kena highlight sket..baru org takur nak merempit...hihi

lama tak de n3 baru, bz yer..

kelana fana berkata...

~NoorGie~ mmg unik kan.. kalau diluluskan kat mesia, tentu meriah jln raya..

~MamaYatie~ yeps, yg otak tu plg gerun.. lps raya, betul2 bz la Mama, keje bertalu2 :(

NoorGie berkata...

hehhehee...tapi kalau betul2 ade kat jalanraya takut gak ade yg accident sebab duk khusyuk tgk design topi2 ni...

Amri Rani berkata...

bentuk tembikai tu yg best....

Aniza berkata...

helemet no 2 agak kelakar...

pN.rOs berkata...

kiutnya
unik.. tp ada org da pakai ka heheh

kelana fana berkata...

~NoorGie~ hmm..betul jugak, mungkin sbb tu kots JPJ tak luluskan kots.. ;)

~AmriRani~ part bahagian tebuk yg nampak isi merah tembikai yg best tuh..real sekali..hehe

~Aniza~ bahagian belakang nampak isi dalam :D

kelana fana berkata...

~pN.rOs~ di kabar kan kat bali dah meriah dgn helmet2 camni.. kat ngra kita kalau diluluskan, maybe ramai nak pakai, kan? :)

NURUN berkata...

SUKE ENTRY NI. KELAKA HELMET ADE GMBR TELINGA TU. HQAHAHAH

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics