Award ke 7th n 8th - Dari Haw n Nelie

Hye semua.. Dalam dok bw semalam, ader 2 member blogger kasik award kat kelana.. dapat serentak sekali gush.. Dan kelana cepat2 lah wat n3 nie.. takut terluper lagik macam tejadi yang sudah-sudah...

Award kat atas dari M@T@HaW.. nama ringkas Haw... tengs ya bagi kat kelana.. sbagai tanda persahabatan. Ekceli.. award tuh dalam bentuk flash, bekelip-kelip, memang sangat cantik tertarik u.. ader Haw sertakan code untuk di copy.. Problemo nya kelana tak pandai nak paste kat ruang posting.. so sementara tu kelana print screen jek buleh kan en Haw.. nanti kelana try usha blog-blog otai camner nak settle mende nie..


8th award datang dari Nelie. Kretif kan design award nie.. If pegi blog Nelie nie.. memang terserlah kekretipan nya..cayiok3x.. kelana suker cara setting n grafik blog dia.. pastu sepeti selalu.. ada soklan cepumas kene jawappp.. nie dia..

1. adekah kamuu seorang yang manje ~ entah lar.. kekadang rase tringin nak bermanjer2an... mungkin dengan yang tetentu jer kot.. terutama kat my mom.. anak mak lar kater kn..huhuks!

2. bilakah kamu mempunyai blogger ~ hurmm.. pasti nya 6 bulan lalu.. yeps.. bulan Jun..

3. apekah perasaan kamuu bile dpt awards? ~ dah tentu hepi yippie.. thxs my dear 4 da award..

4. ucapan untuk saye? ~ ucapan.. hmmm.. maju lah sukan utk negara.. eheh.. wrong3x.. nak ucap bebanyak tima kaseh coz sudi bagi award.. moga menambah eratkan aktivitip pembloggeran kita..

5. tag kan bende nieh (klaw rajin) dekad, 5 orunk yg paleng dekat dgn kamuu ~ dekat jeks.. yang jauh pong buleh kan.. kelana nak bagi pada:

  • Awin

8 ulasan:

awin nurin berkata...

thanks kelana....hehehe......muax!!!

nadzirah aqilah berkata...

huwaaa...!! congrats n thanks for sharing award ni ntuk anis.. nanti anis buat yea.. (^___^)

tiefazatie berkata...

wah!tahniah2!byk teu award...hihi

kelana fana berkata...

~Awin, Anis n Ifa~ thxz atas support ull..maceh3x.. :) :) :)

luqman hakimi berkata...

tahniah...
salam saya blogger baru..kalau ada kelapangan sudilah kiranya singgah kat blog saya..

http://traffik-makemoney.blogspot.com/2010/11/membuat-kotak-chat-tersembunyi.html

kelana fana berkata...

~Luqman~ thx.. jom serbu ramai2.. :D

nora berkata...

nak award jugak wuaaaa =p

kelana fana berkata...

~Nora~ insyaAllah..coming soon utk Nora plks.. liam2,, jgn nagis lorr..nnti klana pown ikut nagis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics