Paling Cantik Di Dunia...

Nak kongsi gambar yang aku terima dari email, tentang....yang paling cantik. Mungkin ada di antaranya korang tak bersetuju..

Niagra Falls yang terletak di sempadan U.S. & Canada adalah yang tercantik sekali, Subhanallah.

Pokok berbuih, itulah yang paling cantik di dunia!

Kuda yang paling cantik di dunia adalah kuda Arab lah..

Jepun mempunyai jambatan paling cantik di dunia..

Pertandingan budak perempuan yang paling cantik berlangsung di France, dan pemenangnya ialah adik Fatima dari Morocco.

Budak lelaki paling cantik bagi 2007 yang berlangsung di Australia berasal dari Pakistan. Adik ni baru berumur 1 tahun 9 bulan.

Bandar paling cantik di dunia...Vancouver, Canada.

Rumah yang paling cantik terletak di Barcelona, Spain.

2 ulasan:

s[y]azwa[n]i berkata...

erk.rumah tu.rumah football player kan??sape eik??

kelana fana berkata...

KF tak pasti la Syaz. ade sumber kata tu rmh Ronaldinho. ade jugak info kata tu rmh Tiger Woods, golf player yg kontrovesi tu... :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics