Segmen - Bloglist Blogger 2011

Elo hye.. salam n seramat pagi.. hait2. Da bekpes lom.. jom join together.. nes o cicah biskut marie.. nyum2. Okes.. sebelum mengarut (bkn mencarut yaw,  x di benarkan sama sekali kt cni.. haip2), cheq nak habag.. cheq dah kena tag daa.. ngan Aunt T. Toche2 kat aunt T, coz dengan tag ni klana dapat kenal blogger cik Diana yang menganjurkan segmen nie..

Header blog Cik Diana


Nak join segmen ni kena introduce myself... haa... 1st.. nama. Nak taw nama cheq.. okeh nak nama betui or x brapa betui.. hikhik. ok2, x bleh main2.. nak abag seyius.. x yah fening2 lalat lorr.. panggei klana dah memadai, nama yang sangat unique lagik antique (perasan!). Umug.. nanti sat, pinjam calculator sat...hurmm.. lahir tawun 198?... baru abes blaja kat u mana tah.. so agak2 brapa umur kuh inih.. coba terkaa, hahaha (x yah teka kot, wat abih masa korang jeks). Tapi sowie ah.. perangai masih childis lagik.. giler2 sama.. ngee. Keje? x der keje.. dok umah tolong uncle wat biz dia jer.. ikut suker ati dia nak bagi berape..hukhuk. Asai.. penang mali lorr.. tatak sombong punyaa.. aiyakkk! 

Asal usul n concept header pemerhati alam semesta

Panjang cerita nyaa.. so, di ringkas se ringkas2nya. me sangat1000x minat dengan alam. Bila memerhati alam.. rasa tenang sangat2.. banyak rahsia2 menakjubkan disebalik segala yang diciptakanNya.. tenang n menginsafkan (T_T)... nama kelana fana pulak sebab nak kait kan dengan tema blog nie (fuiyoo.. macam la best sangat, kan2).. ekceli nak pilih nama laen.. tapi pokcik google tak kasi..hukhukhuk..

Saper Dah Bace n3 nie Kena TAG! 

yeps3x.. anda, anda dan anda.. klana kena tag 3 orang untuk melengkapkan syarat join segmen cik diana. meh la join.. meh3 (sambil kaki kuis2 lantai.. mintak simpati..ciannya kat diaa..huhuhu).

*tarikh tutup - 14/01/11

8 ulasan:

Cik Diana berkata...

thanks jOin..
nice tO knOw yOu..
eyh.. alamak.. i dah bace..
means i Pon kne tag ker.. i kne bt jgk ker? hehe

Cik Diana berkata...

kiana mintak tlg letak link kt kOmen..

kelana fana berkata...

~Cik Diana~ weklam.. nice to know u too (^-^)d.. pihak pganjur dikecualikn. thehe (^o^)..

zmah berkata...

Alamak ....sapa baca kena tag,tersihirlah ni.

sissyira berkata...

salam

sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

kelana fana berkata...

~Zmah~ sis..xder la smpi nk sihir..mandrem sket2 jer..kihkihik (^o^)v

~Sissyira~ jom sama2 kita..smbil kenal-mengenali n tmbhkn frenz.. \(^-^)/

noraini azhari berkata...

salam kenal :)

Ju Nasir berkata...

singgah dan follow :)

Salam Kenal :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics