Tips Kurus Pelik - Guna Cacing!!

wah wah wah.. lama betol kita tak jumpa kan.. ko aku lihat makin hanggun.. bodi ko akuh tengok makin lansing mansing gitew.. aper rahsia ko.. cer citer siket kat akuh nih.. 

betui ker bodi kuh inih nampak langsing.. whu whu whu, bangga riaknya diri kuh inih.. rahsia? takder lah aper rahasia sangat.. aku guna cacing jerr!

Whatt?? CACING.. owh my gucci.. biar betikk haaa..

Gitu lah lebih kurang skesta pendek.. yang dah berlaku.. tapi bukan kat negara kita (coming soon?).. dialog yang da berlaku kat China.. hahaa.. ini stori betui dongg.. pelik tapi benar sih!

~~o0o~~


XIAMEN – Ramai mahasiswi di China sanggup menelan telur cacing gelang supaya mereka kelihatan langsing ketika sesi temuduga, lapor sebuah akhbar semalam.

Tindakan ekstrem itu dilakukan berikutan kesukaran untuk mendapatkan pekerjaan bagi golongan wanita di bandar raya ini, wilayah Fujian, tenggara China.

Telur-telur itu menetas di dalam perut dengan cacing-cacing gelang memakan zat makanan di dalam perut sekali gus menjadikan mereka kurus tanpa senaman atau diet.

Namun, pakar-pakar kesihatan memberi amaran cara tersebut boleh memudaratkan kesihatan.

Di China, wanita yang langsing memiliki lebih peluang untuk mendapatkan pekerjaan terutamanya di bandar-bandar besar di negara itu. – Agensi

kredit : kosmo.com.my

~~o0o~~ 

p/s: macam-macam kan tektik n teknik untuk mendapat figura idaman kalbu.. huhu. okes jugak cara camnih.. da tak perlu pakai slimming patch ker.. or ikut program diet seimbang, ikat perot.. time makan ambik bau jer.. hahaha.. tapiii.. mana nak dapat telur cacing? kat mana ader jual ? lagi satu.. kena pikir kesan sampingan... cacing senang membiak. if da bergulung-gulung dalam badan.. mau tinggal rangka dibuatnya badan kita.. ayoyo.. kena pikir sejuta kali yaa sebelum mencoba tekenik inih..

11 ulasan:

fara dean berkata...

eee..tak nak akk cuba kaedah ni seram je

kelana fana berkata...

~Fara~ ha ah sis.. serem cara ni, x dpt nk imagine bkepol2 cacing dlm bdn.. huhu.. mau x blh tido dibuatnya (@_@)

~Mika Darkness~ berkata...

kui kui kui... bez jgak ek cara ni. ahaks! bez utk org yg nk mati cpt~ LOLZ! XDD

kelana fana berkata...

~Mika~ yeps..btol3x..skang ni semua nk cepat.. byk buruk dpd baik..danger! btw..lama kn mika myepi..(=_=)

Hairil Rizal berkata...

Time menelan tu ok lagi sbb bukan telan cacing. Bila time keluar tu yg tak sanggup!!!

kelana fana berkata...

~Hairil~ x dpt bygkn..sadis n ngeri time tu..eeee.. maybe dorang dah desperate kot..tu yg sggp buat cara ni..

kakyon berkata...

eeee..tak sangup laa nak guna cara nii..bio lerr akak gedempol..kihkihkih

kelana fana berkata...

~kakyon~ yeps..betol3x.. (^o^)

hazirah cw berkata...

eee, goli den...hu3

kelana fana berkata...

~Hazirah~ mmg goli bangat..baek coba cara laen..kan3x..

Embun Pagi berkata...

eeeeyuu..taakooottt!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics