Tag Dari Iza (D.I.H)

Unsangkarable.. alhamdulillah.. dah rezeki bulan posa, baru sat-sat dapat award dari Anis, dan tengah dok bersihkan umah tadi, tetiba Iza calling suruh ambik award kat umah dia.. ape lagi, kelana tinggal kan mop segera merta, trus pegi ambik, rezeki jangan ditolak..

Sebelum tu nak kena jawab 7 soalan dulu..

1. Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
Persediaan raya yang belum cukup bersedia sepenuhnya lagi...

2. Apakah nama samaran anda?
Tentu sekali..kelana fana..

3. Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
Mak, abah... and dot.dot.dot..

4. Panggilan untuk si dia?
Dot.dot.dot..

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
Kesetiaan n kaseh sayang yang tak berbelah bagi..

6. Blog yang anda selalu lawat?
Seperti tersenarai dalam blog roll...

7. Tag kan kepada 15 blogger..
Dannn..nie lah awardnya.cantek kan.. ade kasut, tapak kaki..yang simbol banyak-banyak tu.. hanya tuan yang design tahu maksud tersirat n tersuratnya. Ape pun..tima kaseh bebanyak kat Iza...

5 ulasan:

Ann berkata...

salam
eh tq..xsgka dpt award :)

Onelove...Jambu merah warna berkata...

thnks kelana =)
nanti wani jawab...huhu

Hairil Rizal berkata...

kelana..

Terima kasih share itu tag!
Nanti Warlord buat Warlord punya plak

::fadxieza:: berkata...

yeh2..
dapat award lg..
tq2..

awinaderura berkata...

sayang kelana ganda 32 la.......hahahahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics