Award Dari Ain Dan FBI.

Entry kali ni, walau nampak santai tapi cukup bermakna buat KF. Nak tau kenape? Tak nak tahu?..ehhh, mana boley tak nak. Macamana pun kena cakap nak jugak..hehe.

Sebenarnya nak bagitau lama dah, dari minggu lepas lagi. Tapi, ape kan daya kan..agak bzi siket semenjak 3 menjak ni..jadi masa tak cukup time. Baru sekarang ada kelapangan.

Rasa terharu sangat-sangat, kerana walaupun baru sebulan jagung dalam dunia blog ni, ada  teman blogger yang sudi menganugerahkan AWARD kepada KF.

1st award dapat dari Ain Budak Baik. Terimakasih Ain coz bagi 'Interesting Blog Award' kat KF. Blog KF ni biase-biase aje, banyak kelemahan yang perlu dibaiki lagi. Award yang Ain bagi ni akan membakar semangat KF untuk berusaha lebih gigih lagi di masa hadapan (part ni ayat kena skema). Bawah ni award yang Ain bagi tu:



2nd award ni pula  akuorangkacak aka FBI yang bagi. Pun sama, KF terharu dan ucapkan terimakasih kepada FBI:



Dan tak lupa juga buat teman-teman blogger lain yang sudi berkunjung ke blog pemerhati alam semesta ni. Tanpa kalian, siapalah Kelana Fana...terimakasih buat semua.


7 ulasan:

amira berkata...

congrats ye!!

kelana fana berkata...

amira~ thanks mira :)

LyNn HaMzAh berkata...

tahniah dapat award...

khalidahmacambaguss~O_o berkata...

ramai juga org sayang kat anda...sila dtg blog saye...jenguk besday girl nih

Cik Shiqa berkata...

utk sy xde ke.hehe

kelana fana berkata...

Lynn~ tengkiu3x.

Khalidah~ hmm..mmg rase dihargai n happy sgt2. happy besday to u Khalidah.

Cik Shiqa~ insyaAllah. nanti bila masa sesuai, KF cdg nak sambungkan tradisi anugerah award ni pd yg lain pula ..dan pastinya Cik Shiqa adalah dlm list pertama KF..tunggu..hehehe ;)

Mama JnJ berkata...

tahniah kf

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics