Rahsia Paul Terbongkar

Piala Dunia 2010 dah selesai. Banyak kejutan berlaku. Spain buat pertama kali merasa julang piala emas 18k yang jadi rebutan kuasa bolasepak dunia. Paling tak sangka pasukan pilihan macam Italy, France dan England boleh tersingkir awal. Itu kat padang bola, kejutan dalam akuarium lain pulak ceritanya. Siapa lagi kalau bukan penangan si sotong kurita yang kononnya ada kuasa psikik tu. Mesti lah orang terkejut sebab semua yang dia teka tepat sekali. Tapi, sekarang rahsia dah terbongkar. Rupa-rupanya spesies sutun nih memang suka bangat dengan warna kuning (sebab tu agaknya nelayan kalau nak candat sotong guna kain kuning). So, time dia buat 'pilihan' tu, tentulah si Paul ni akan pergi ke kotak makanan yang ada bendera banyak kaler kuning. Nak jadi jalan citer best lagi, kebetulan pulak pilihannya tu menang dalam perlawanan. Yup, hanya satu kebetulan sahaja, tidak lebih dari itu. Klik gambar di bawah untuk penjelasan yang lebih detail lagi.






7 ulasan:

MamaYatie berkata...

hahaha...tipah tertipu..

kelana fana berkata...

betul lah kak Yatie, si paul tu mmg mengenakan org sungguh..hihi

mijie berkata...

haha..semua kene tipu..padhal sotong 2 minat kuning kan..haha

kelana fana berkata...

ha ah mijie, satu dunia dah terkena dgn sotong kurita tuh..hihi

Fieyda berkata...

lepas ni mari goreng sotong celup tepung ! HAHA

kelana fana berkata...

yup..kita goreng sama dia..haha

MQSB MARKETING OFFICE berkata...

Jawapan ini mungkin kurang tepat, tetapi yang amat menguntungkan anda ialah http://www.bigextracash.com/aft/afe67e99/2a0e3fb7.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Real Time Web Analytics